Fornøyde kunder i mer enn 25 år!

"Vi er svært fornøgde med arbeidet dykkar. Lastinga gjekk fort, og det var imponerande kor godt de greidde å stabla lasta inne i bilen. Karane dykkar arbeidde raskt og effektivt, og var svært trivelege å ha med å gjera. Når lasta kom fram, gjekk òg lossinga fort unna, og me har ikkje sett nokon skadar på noko av godset. Til og med dei skjøre plantene me hadde pakka ned greidde seg heilt godt, noko som viser at lasta vart handtert skånsomt. Me sette spesielt stor pris på at de kunne ta med pianoet for eit såpass rimeleg tillegg."

 

Mvh Erling Søyland

Juli 2023

"Tusen hjertelig takk for utmerket flytteservice fra Sortland til Harstad!! ❤️
Blide, hyggelige og serviceinnstilte ansatte.
Ikke noe problem for stort eller spørsmål for mye forlangt.


Godt jobba Antonsen T-Line.
Detta kan dokker 🌸"

 

Mvh Heidi Ridola

Juni 2023

"Vi skulle flytte fra Bø til Hadsel. 
Kontaktet Antonsen Flyttebyrå ang oppdraget. 
Møtte en trivelig kundekontakt, som opplyste enkelt og greit ang prosessen. Fra A til Å.

Bil og mannskap ankom Bø til avtalt tid, og gav seg straks i ferd med å laste bilen. Trivelige folk,som gav råd og dåd, alt gikk som en lek. Ankom bestemmelsessted til avtalt tid,og byrået lastet av bilen. Kontakt hele tiden med bil, og vi ankom til huset noe senere. 


Ikke skade på noe,alt var behandlet med omhu og varsomhet. 
Fantastisk god service, ett firma jeg anbefaler på det varmeste. 
Takk og takk for jobben dere utførte prikkfritt. 

 

IJens og Johnny Nordård (særdeles fornøyde kunder)

Mai 2023

"Vil absolutt anbefale flyttebyrået! Presist, kreativt, løsningsorientert og med god stemning hele veien. Antonsen fikk jobben gjort!"


Marita Elvemo Sivertsen

August 2019 / Facebook

"For en service av Antonsen T-Line med vårt flyttelass fra Trondheim og opp til Vesterålen . Flyttingen gikk kjempefint og raskt utført av 3 menn som ytet flott service og hjelp. I tillegg så har de temperert oppbevaring av flyttelasset , noe som er unikt her oppe. 

Anbefales på det sterkeste og tusen takk for hjelpen til Antonsen T-Line"


Stig Pettersen

Desember 2018 / Facebook

"En fin opplevelse å møte gutta i Antonsen T-line AS. Greie gutter som kan jobben sin fullt ut og en god sjef (han Per) som holder hva han lover. Vil gi de beste anbefalinger til de som trenger flyttehjelp"

 

Inger Lise og Svein Harald

Februar 2021

"Flyttingen er gjennomført til vår fulle tilfredshet. Vi har fått en førsteklasses service. Pakkingen og innlastingen skjedde raskt og med høy profesjon. Lossingen, som faktisk tok 7-8 timer, skjedde med svært god vilje og hjelpsomhet. Absolutt alt kom trygt frem uten noen form for skader frem til bestemmelsesstedet. Alle vi møtte fra selskapet både ved innlasting og lossing, bidro på en hyggelig og positiv måte. Vi har liten erfaring med noe flyttebyrå fra før, men etter vårt skjønn må det være vanskelig for noen å yte bedre service og større grad av sikkerhet enn det vi opplevde ved denne transporten v/Antonsen T-line AS!"


Heidi og Fred Andersen
Juni 2019 

"Flyttet fra Oslo til Vesterålen med stort flyttelass.

A T-Line var tilgjengelige, svarte raskt på spørsmål, og fulgte oss opp i forkant av hentingen. Møtte en dyktig og erfaren sjåfør/pakker.Bilen ble fylt opp med mer kubikk enn avtalt,og da vi ikke fikk med oss alt, ble det plukket opp av en ny bil noen dager senere.

Anbefales!"


Hallgeir Bøhm Korsgaard

November 2018 / Facebook

"Den beste bedriften verden rundt. Du vil bli veldig fornøyd uansett flytter du nært eller til sted hvor verden sluttes. Antonsen T-line AS er den beste!!!"


Obren Markovic
Desember 2017 / Facebook

"Rask, effektiv og ikke minst kjempehyggelige og serviceinnstilte sjåfører! Jeg er kjempefornøyd og anbefaler de på det varmeste ifm flytting!"


Anette Eriksen
Juni 2017 / Facebook

"Kjempegod service. Hyggelig og hjelpsom sjåfør leverte punktlig. Anbefales på det sterkeste."


Marit Holmbukt

Mars 2017 / Facebook

"Glimrende service! Flytta fra Oslo til Bodø og hadde jevnlig kontakt med sjåføren som alltid var lett å få tak i og flink til å samarbeide."


Gjermund Kolvik

Mars 2017 / Facebook

"Fantastisk service, hyggelige medarbeidere og løsningsorienterte som få. Anbefales på det varmeste."


Elin Johansen
Februar 2017 / Facebook

"De gjør en fantastisk go jobb og vi brukte de da vi fløtta i fra Harstad og tel strand/sortland i slutten av august"

 

Ruth Maria Brinchmann

Desember 2016 / Facebook

"Har brukt dette firmaet til flytting 2 ganger og er imponert over god service og dyktige og koselige folk."


Synnøve Iren Nymoen-Hagan

Oktober 2016 / Facebook

"Flinke folk. Pålitelig. Raske. Skal du flytte ring Per Einar så får du hjelp"


Ruth Maria Brinchmann

August 2015 / Facebook

"Tusen takk for jobben dere har gjort! Jeg er veldig fornøyd :)"


Tone Braaten

September 2016 / SMS

"Jeg må bare takke for vel utført flytting. Dette var vår 5. flytting med flyttebyrå, og uten tvil den beste opplevelsen så langt. Dine menn var av en annen klasse når det kommer til viktige ting som positivitet, fleksibilitet og hjelpsomhet. Jeg håper derfor at vi sees igjen når vi skal flytte hjem om fire år."


Kim Jensen

Juni 2016 / Flytting til utlandet

"Brukte Antonsen flytebyrå da vi flyttet fra Sortland til Porsgrunn (for mange år siden). Vi fikk en utmerket service og kan absolutt anbefale dem til andre"


Nelly K. Buschmann Myhre

November 2014 / Facebook

"Stewart har kjørt for meg 'back in" 2000 til Fuengirola, og ved senere anledning. Veldig hyggelig og god service. Anbefaler Stewart og T-Line hvis du skal ha flyttetransport!!"


Sigurd R Orre

Juli 2014 / Facebook

"Jeg takker veldig for den servicen jeg har fått fra Deres firma med denne flyttingen. Dere kom til avtalt tid, og leverte under nærmest umulige værforhold iKristiansand, med omlastning fra henger til bilen.

Kan anbefale Deres flyttebyrå på det sterkeste !"


Per Arne Hansen

"Nå må vi også skrive en liten kommentar om flyttingen vår fra Kragerø til Halsa kommune i august i år: Hvis noen leter etter et flyttebyrå utenom det vanlige, som yter service, er imøtekommende og hyggelig, så velg Antonsen T-Line AS. Vi har nå flyttet utallige ganger, og vet en god del om flyttebyråer. Men Antonsen T- Line er helt ubeskrivelige!! De kom som avtalt, og stresset ikke i det hele tatt. De utstråler en ro, som man virkelig trenger når man står foran en flytting. Aldri vært bort i mer profesjonelle, hyggelige flyttefolk. Alt ble ordnet, og de var imøtekommende fra første til siste minutt. Dette er helt enestående. Alle møbler ble tatt godt vare på, og alt kom uten skader til Halsa.


Da de kom til Kragerø, så kikket Per Einar rundt i huset for å danne seg litt oversikt, og så visste han akkurat, hvordan ting skulle pakkes, slik at alt kunne bli med. Da vi ikke hadde plass for de siste tingene, så var heller ikke dette et problem. Neida, det skulle komme en bil om 3 dager, og så skulle de ta med resten. Vi kan ikke rose Antonsen T-Line nok, er helt sikker på at det ikke hadde gått så lettvint og avslappende med andre flyttebyråer. Kan bare anbefale dem til alle som leter etter et flyttebyrå. Hos dem får man service, god humør og profesjonalitet. Man skjønner snart, at de virkelig liker jobben deres. Også etter en hel dag med pakking og bæring av massevis av tunge esker og møbler,så var de like blide som ved ankomst. Helt enestående! Skulle vi flytte en gang til, så bare med Per-Einar Antonsen


Tusen hjertelig takk for en flott og (takket være dere) lettvint flytting!

Dere kan bare ha fornøyde kunder:-))


Mange hilsener til Amo:-)"


Birgit, Olaf, Torben og Ansgar

"Hei dere som leter etter flyttebyrå.


Dette firma kan jeg anbefale på det sterkeste, jeg brukte det da jeg skulle flytte til Fauske i Nordland 09.06.13. Det er noen måneder siden dette nå, men jeg må rose dette firma.


Flyttebilen kom til avtalt tid til Vestfossen i Buskerud og ut kom det tre hyggelige karer, de møtte en dame som var i 100 og vel så det fordi jeg hadde ikke fått pakket alt som det burde være..


Jeg forsto fort at disse karene hadde vært borti dette før og de sa: "dette kan vi, så bare ta det med ro og slapp av dette ordner vi". De pakket omhyggelig alt som ikke var pakket og bærte ut med stoor forsiktighet alt sammen. Lasset kom fram til Fauske/ Nordland til avtalt tid 12.06.13 og der ordnet Per Einar med folk som hjalp meg å få inn alt i hus også. Det var ikke en skramme eller noe som var ødelagt, ja maken til service får du ingen andre steder kan jeg bare si.


Med hilsen en storfornøyd kunde"


Reidun Z.S.

"Hei

Jeg vil bare takke for leveringen i dag, og rette en spesielt stor takk til Stuart og hans kollega som gjorde en fantastisk innsats. Vi er svært fornøyd med jobben dere har gjort for oss, og vil anbefale dere til alle andre vi snakker med. Vennligst også overbring våre hilsener til Stuart og hans kollega."


Dag Bakka

"Kjære Jenny og Per!

Vi ankom Fuengirola i går med hund og katt og 7 stk bagasje, totalt utslitte, men glade. Vi er kjempefornøyde med servicen hos dere, og Harald P fikk med seg restlasten som ingenting! Veldig profesjonelt & hyggelig!

Igjen: tusen takk for stor hjelp, og ser fram til videre kontakt."


Alf

"Tusen takk!

Benny og Runar har gjort en kjempejobb under svært vanskelige forhold! :-)"


Vibeke Krogh

"Ønsker å takke for et fint samarbeid og et vel gjennomført oppdrag"


Victoria

"Hei Antonsen!

Takk for vel utført jobb både ned og opp. Du har dyktige folk. Bare det å manøvrere den svære bilen i Vence er en prestasjon!

Ha en god jul"


Sigurd Grimsmo

"Hei,

Vi vil gjerne få takke for utmerket og proffesjonell transport av vårt flyttelass fra Costa Blanca til Harstad!

God informasjon, meget hyggelige og hjelpsomme ansatte, dere hentet når det passet oss best, forsiktig behandling av våre eiendeler (- til og med ferdigbygget Lego, var like hel da det kom frem! )

Levering - på klokkeslettet etter avtale - til og med en dag tidligere enn først estimert, noe vi satte stor pris på så nære jul! 

VI følte oss trygge hele veien, da vi visste at dere bare var en telefon unna, dersom det var noe vi lurte på.


Vi kommer til å snakke varmt om Antonsen T-Line til alle vi kjenner!


Tusen, tusen takk!!

God jul og Godt Nytt år!"


Familien Strand

"Hei

Skulle bare takke for ypperlig flytting -fra Lofsrudhøgda 225, Oslo til Alaskasvinge 6 H Tromsø. Guttene gjorde en flott jobb - raskt og effektivt - og ingenting var ødelagt eller skadet."


Britt-Wenche Eilertsen

"Hei.

Vil bare takke for ekspeditt og grei flytting til Nice! Vi er svært fornøyde, og skulle vi finne på å flytte hjem så vet vi hvem vi skal ringe til!! I alle fall vil vi anbefale dere til alle som har samme tanker som oss! Takk for hjelpen!"


Anne Vister

"Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort med vårt flyttelass ned til Torreviejai Spania. Bilen kom til avtalt tid og hentet flyttelasset hjemme hos oss, og vi ble godt informert om hvor bilen befant seg og når vi kunne forvente oss at de var framme med lasset. Alt gikk på skinner. All honør til de to som kjørte bilen. God service."


Størseth

"Som lege i utdanning og etterhvert spesialisering, flytter man litt rundt. Det har også jeg og familien gjort. 4 ganger har vi brukt Antonsen og T-Line. Hvordan vi har oppfattet dem; ytterst profesjonell, vennlig, effektiv og fleksible. Prismessig er de svært konkurransedyktig. Verken jeg eller min kone har på noe tidspunkt følt oss annet enn trygg på dem, og vi har ikke hatt noen motforestillinger mot å overlate dem husnøkkelen, og så glemme hele flyttestyret. Hvordan de får det til vet jeg ikke, men enda er ikke et glass blitt knust, eller annen skade gjort på flyttelasset. Forsinkelsene er det vi som har stått for, og da har vi alltid møtt på en lun forståelse for det fra Antonsens side, og så har det blitt ordnet fleksibelt og greit. De har aldri vært forsinket med noe som helst. Til slutt; når vi nå flytter til Cape Town, så har de faktisk gitt oss masse gode tips og ordnet med container og priser, slik at vi sparer masse penger på å flytte hele veien ned dit. Det hadde de faktisk ikke trengt å gjøre, og ikke har de krevd en krone for denne virkelige ekstraservicen heller. Så, vi kan varmt anbefale Antonsen og T-line hvis du skal ut å flytte."


Dr. Svein Erik Thomassen og Lisa Van Rooyen
Arendal

"En liten julehilsen fra oss i Fagerjordveien 219. Vi pakker fortsatt ut av eskene, snart 6 måneder etter at flyttebilen stod på tunet her. Vi vil takke dere så hjerteligst for utmerket service og imøtekommenhet. Ikke en eneste transportskade på flyttelasset, på tross av Nord-Norsk veistandard. Utrolig vennlige mennesker som valgte å yte langt mer enn nødvendig for oss. En mer profesjonell gjeng må man lete lenge etter. Vi kan på det sterkeste anbefale denne fantastisk gode gjengen fra Vesterålen! God jul!"


Margrethe Langli Krogstad

Hei Igjen til Flyttebyrået :)

Takk for i går -og innsatsen.

Vi er strålende fornøyd med servicen fra T-Line.

Fra elever, lærere og rektor.

 

Sortland Voksenopplæring