Antonsen T-Line

behagelig flytting med antonsen t-line

Antonsen T-Line har gjennom 25 år med flytting i inn- og utland opparbeidet bred kompetanse og erfaring i bransjen. Vårt mål ved ethvert oppdrag er punktlighet, kvalitet og service til konkurransedyktige priser. Flytting kan fortone seg som en krevende prosess, for et flytteoppdrag er mer enn bare kjøring av flyttegods fra A til B. Vi i Antonsen T-Line kan bistå med alt fra pakking og flyttevask til forsikring og fortolling av flyttegods. Send oss en uforpliktende forespørsel, og vi vil sende deg et forslag til gjennomføring av ditt flytteoppdrag.

Ta kontakt

Antonsen T-Line

Hovedkontor på sortland

Antonsen T-Line har hovedkontor på Sortland. Herfra administreres alle våre oppdrag i hele Norge og på kontinentet. Vi har også bygget nytt lager på hele 1000 kvm for kunder som ønsker mellomlagring av sitt flyttegods. Har du planer om å flytte? Ta kontakt med oss allerede nå. Det kan være lurt å starte forberedelsene i god tid. Vi i Antonsen T-Line har gjort dette før og vet hva som skal til!

Ta kontakt

Antonsen T-Line

Flytting inn/utland

Flytte til eller fra utlandet? Vi bistår med flytting både til og fra Norge. Vi kjører blant annet tur/retur Spania hver måned. Klikk her for mer informasjon: http://www.t-linenorge.no/


Når du skal flytte innenlands eller til og fra utlandet, er det viktig å melde adresseendringer til forskjellige instanser. Flytter du til Norge fra utlandet, er det dessuten en del du må tenke på i forbindelse med inntolling av flyttegodset. Vi har derfor samlet en del nyttige lenker nedenfor.

Ta kontakt